5:a Öv St Hansgatan 39

 

Allmänt

En 5:a på Öv med fönster mot gator, gränder och innergården. Stor öppen spis i vardagsrummet.

Stor egen balkong med utemöbler. Utsikt över gård och hav. Läget är så centralt det kan bli. Tillträde till gården via trapphus. Fastighetens gemensamma innergård har utemöbler och grillar.

Max 9 personer får bo i lägenheten.

 

Sova

Sovplatserna är fördelade med en säng i sovalkoven vid vardagsrummet. Sovrum 1 har två sängar, sovrum 2 har två sängar i en våningssäng, sovrum 3 är ett genomgångsrum med två sängar och sovrum 4 har två sängar. Totalt 9 st sängplatser. Kuddar och täcken finns. Vill man inte använda våningssängarna så finns möjlighet att i stället bädda i bäddsoffan i vardagsrummet som ger en 140 cm säng dock tillåts fortfarande max 9 personer som boende i lägenheten.

 

Kök

Fullt utrustat modernt kök med diskmaskin, mikro, spis med häll, kyl och frys. Utrustad med porslin, glas mm Kaffebryggare, vattenkokare, brödrost.

 

Bekvämligheter

TV med grundutbud, strykjärn, strykbräda.

Stor egen balkong med uteplats och utsikt över gränder och hav.

Ett badrum med toalett samt en extra separat toalett.

Det finns gemensam Wifi i fastigheten.

För de som bor under vintersäsong och behöver en egen uppkoppling så har alla lägenheter en egen fiber indragen med egen router. Man tecknar då eget valfritt abonnemang med valfri leverantör för önskad tid.Vidare till:

Bokning sommarsäsong

Bokning vintersäsongKlicka på bilderna nedan för att se hela bilderna samt se bildspel i full storlek!